суботу, 5 грудня 2015 р.

На честь Дня Збройних сил України - конкурс строю і пісні в школі


  Напередодні Дня Збройних сил України та Дня визволення Олександрії від німецько-фашистських загарбників , які відзначаються 6 грудня, в Олександрійській загальноосвітній школі-інтернаті відбувся традиційний конкурс строю і пісні.                          
                                                 Основна мета заходу - пропаганда військової служби та патріотичне виховання серед молоді.
   Відкрила захід педагог - організатор Чабан С.В., привітавши усіх з урочистостями та словами вдячності всім військовим, які у лавах Збройних сил України служать справі зміцнення обороноздатності та підвищення безпеки нашої держави. Педагог-організатор розповіла учням про історію українського війська, вік нашої армії та її бойові традиції, які формувалися у важких випробуваннях.
   Нині на Збройні сили покладена священна місія – боронити рідну землю і забезпечувати мирне життя свого народу. Патріотизм, самовідданість, мужність, стійкість, сміливість, бажання стояти до кінця за кожен клаптик рідної землі – риси,
які характеризують сучасне українське військо.
  Хвилиною мовчання шкільна сім’я  вшанувала загиблих в АТО .
  6 грудня – це також свято усіх хлопчиків та чоловіків, які захищають спокій власних домівок, лицарів, здатних завжди підставити своє сильне плече прекрасній половині людства. Чарівна Анна Антонова, учениця 10 класу, подарувала присутнім вітальну пісню.
   Перед початком конкурсу строю і пісні було представлено журі, у складі якого були гості з Олександрійської військової частини, завуч Антонова О.Л., медсестра Коберська І.Ю., вчитель фізкультури Жанталай В.В.
  У конкурсі брали участь учні 1-11 класів. Критеріями оцінювання було передбачено виконання обов’язків командира, якість виконання елементів стройової підготовки та пісні у складі команди, а також злагодженість дій; дисципліна строю, зовнішній вигляд команди, символіка команди, виголошення девізу, виготовлення стінівки.
  За підсумками конкурсу журі нагородили кращі учнівські загони дипломами.















                                                                                                                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар