четвер, 6 липня 2017 р.

День Весілля Купали ( Вселенський Вогонь грає "весілля" з Вселенською Водою)

Згідно з ведичних традицій, в ніч з 6 на 7 липня , коли святкується Весілля Купали, Вселенський Вогонь з'єднується (грає "весілля") з Вселенською Водою. Це "весілля" ініціюється і супроводжується Вселенським коливанням Тимчасового поля Всесвіту, через що всі бажання, загадані в цю ніч, виконуються.
   Таємниця Купальської ночі велика, і її ще ніхто не розгадав до кінця. Тому спогади про енергію цієї ночі можуть зробити в житті людини неможливе. Повна назва свята – "Весілля Вогню і Води в Ніч Пробудження Часу" – можна вимовляти як мантру на виконання бажань за допомогою Сил Часу, Вогню і Води. На санскриті вона звучить так: "Агні вадхууварау Джала віваахасамскара антів раатрі прабодхака вела".
   Це свято – вселенське. Ще маги знали про те, що всі стихії Всесвіту розгорнулися з першостихії – Часу, або хрональнее поле, що охоплює весь Всесвіт.
    Саме в цей день – день Весілля Купали – по Вселенському полю часу проходить хвиля. Вона йде зі швидкістю, що набагато перевищує швидкість світла, і миттєво досягає найвіддаленіших куточків Всесвіту. Хвиля викликає таємничі і незрозумілі явища. У цю ніч вода і вогонь освячуються, цвіте папороть і інші "чаклунські" трави – розрив-трава, нечуй-вітер, а всі лікарські трави набирають найбільшу силу.

Немає коментарів:

Дописати коментар