субота, 7 листопада 2015 р.

Завдання XVI Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика

Конкурс проводиться відповідно до   листа   Міністерства освіти і науки України від 18 вересня 2015 року № 1/9-445. Метою конкурсу є утвердження державного статусу української мови, піднесення її престижу серед учнівської молоді, виховання пошани до національної культури й традицій.  
У конкурсі беруть участь учні 3-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, учні професійно-технічних та  студенти   вищих навчальних закладів  усіх форм власності.
Конкурс передбачає чотири етапи:
І етап – 9 листопада 2015 року в загальноосвітніх, професійно-технічних навчальних закладах;
ІІ  (районний,  міський) етап –   листопад  2015 року в районах та містах обласного   підпорядкування    (для  студентів  вищих   навчальних    закладів -  І етап);
ІІІ (обласний) етап –  19 грудня 2015 року в м. Кіровограді;
IV етап (підсумковий) – у січні 2016 року.

Завдання XVI Міжнародного конкурсу української мови імені Петра Яцика

 https://docs.google.com/document/d/1GHmRJfJwVLdfAoYo2J0wnPKUatFHr30L38UdsUQ0_XQ/edit


1 коментар:

  1. Гарна мета конкурсу, а чи знають організатори конкурсу, що учні з віддалених районів встали о 5.00 годині ранку щоб доіхати до Кіровограду і повернулися додому о 15.30 і ніхто не потурбувався щоб в день Св.Миколая дітям подарували солодощі, або хочаб дали по склянці чаю. За те що везли до Кіровограду на шкільному автобусі з моєї доньки взяли 60 грн. Дякуємо за подароване свято і надалі виховуємо в дітей пошану до національноі культури і традицій!

    ВідповістиВидалити