понеділок, 19 жовтня 2015 р.

Учні Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради беруть консультації в наукових керівників Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді

   
  17 жовтня 2015 року на базі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбулися навчальні консультації для учнів-слухачів МАНУМ та членів наукових учнівських товариств.
      Актова зала КДПУ ім. В. Винниченка гостинно відчинила двері учням-слухачам МАНУМ, серед яких були і наші учні: Антонова Анна (секція журналістики), Павленко Ярослав (секція української мови), Дубровін Микита (секція англійської мови), Шульга Юлія (секція валеології). Організатори заходу   познайомили присутніх з програмою дня, розкладом занять та побажали  усім плідної роботи. Зустрівшись з науковими керівниками секцій, всі відправилися на консультації до навчальних аудиторій.
     У роботі секції журналістики брала участь і я. Вела заняття Ткаченко Ірина Анатоліївна,
науковий керівник секції журналістики, кандидат філологічних наук, старший викладач кафедри видавничої справи та редагування КДПУ ім. В. Винниченка. Ірина Анатоліївна розповіла слухачам, чим займається  творчий колектив  секції, про роль журналістики в задоволенні потреб суспільства, як наповнити інформаційний простір якісними та об’єктивними  повідомленнями та про працю журналіста як творчий процес.
    Я спостерігала за реакцією слухачів на повідомлення і вкотре переконувалася, що більшість із них готові формувати власний світогляд, активну життєву позицію і толерантність, освоювати комплекс умінь роботи з інформацією та реалізувати свій творчий потенціал. Обираючи теми наукових робіт, учні консультувалися щодо правильного їх оформлення та захисту.
    Перед слухачами виступила Алієва Айнура, яка навчається в МАНУМ третій рік. Дівчинка розповіла про свої перші роки навчання в академїї, досягнення, про поїздку до Польщі, а також відповіла на запитання слухачів про тележурналістику зокрема.
    На завершення зустрічі учні-слухачі писали свої побажання щодо подальшої роботи з науковим керівником.
















Немає коментарів:

Дописати коментар