середу, 7 жовтня 2015 р.

Старт VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Шевченка в Олександрійській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради

   Урочистості з нагоди початку VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Шевченка відбулися 5 жовтня 2015 року  в Олександрійській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради.
    Кабінет української мови та літератури зібрав цьогоріч шанувальників творчості Великого Кобзаря, учасників конкурсу минулих років.
    На урочистостях виступили вчителі української мови та літератури Н.Я. Савичева та Т. В. Носенко. Вони вкотре піднесли ім’я Т. Шевченка до вершин національної культури , звернувши увагу і на мету конкурсу-вшанування творчої спадщини Тараса Григоровича Шевченка, виховання у його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю та виявлення їх творчих здібностей.
    Поділився своїми успіхами та враженнями і  Олег  Хирса, учень 6 класу, учасник ІV (фінального) етапу, призер V Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Шевченка, а старшокласники із задоволенням  читали заповітні слова Кобзаря, співзвучні сьогоденню.
   Вчителі  розповіли про завдання й особливості конкурсу, оголосивши, що найближчим часом відбудеться його перший, відбірковий, етап серед учнів 5-11 класів.
    Сподіваємося, що наша школа багата на таланти!






Немає коментарів:

Дописати коментар