вівторок, 26 січня 2016 р.

VII Всеукраїнський конкурс з українознавства «Патріот» відбувся!



    З метою формування в учнів різнобічних знань про Україну, виховання патріотизму, любові до своєї Батьківщини, глибокої поваги до історії, традицій, пізнання культури українського народу, краси й самобутності української мови, величі художнього слова  в школі був проведений VII Всеукраїнський конкурс з українознавства «Патріот».
   Сьогодні, як ніколи, патріотизм породжує впевненість у собі, волю в перемогу, віру в свою націю, свій народ, він перетворює звичайну людину в безстрашну машину, яка не відчуває страху і болю, ідучи впевнено і безстрашно до своєї мети.
   Так і 36 учасників цьогорічного конкурсу, учні 2-11 класів, попри всі зимові негаразди із захворюваннями, погодними умовами, з’явилися до школи і
виконали завдання конкурсу.
   Тестові конкурсні запитання  були з таких напрямків: української мови і літератури, українознавства та історії. Вони  відображали  різнобічну інформацію про Україну минулу і сучасну. Діти вже вкотре говорять, що запитання не із легких, але в тому і «коник» конкурсу, щоб відшукати відповіді на непрості, але цікаві питання. Це була 75-хвилинна напружена  робота над тестовими завданнями. Для випускників - хороша репетиція до ДПА та ЗНО. Але всі одержали справжнє задоволення від виконаної роботи. Після проведення  конкурсу діти обмінювалися враженнями, відповідями, фотографувалися.
   Тепер чекаймо результатів ! У будь-якому випадку, конкурс допоміг школярам побачити свої сильні та слабкі сторони, а можливо викликав ще більший інтерес до вивчення рідної мови і літератури, історії та українознавства.
   Всі учасники конкурсу одержать сертифікати, а найкращі — призи. А їх минулого року було чимало!!!
    Бажаємо учасникам перемоги!








                                                                         




Немає коментарів:

Дописати коментар