вівторок, 6 вересня 2016 р.

Всеукраїнський конкурс учнівських есе «Права людини крізь призму сучасності»

  Українська Гельсінська Спілка з прав людини за підтримки програми USAID «Права людини в дії», в рамках Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» та за сприяння Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини оголошує Всеукраїнський конкурс учнівських есе «Права людини крізь призму сучасності»
   До участі в Конкурсі запрошуються учні/учениці 9-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів, спеціалізованих шкіл, гімназій, ліцеїв, професійно-технічних училищ і студенти/студентки коледжів.
   Всі Лауреати Конкурсу отримають дипломи, кращі есе будуть розміщені на сайті Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини». Учасники Конкурсу, які зайняли І, ІІ та ІІІ місця, отримають дипломи переможців та цінні подарунки. Нагородження переможців відбудеться публічно, за участі представників співорганізаторів конкурсу і висвітлюватиметься у ЗМІ. Навчальний заклад, де навчається переможець/ця  отримає можливість проведення семінару з прав людини організаторами конкурсу за участю провідних експертів в цій галузі.
   Останній термін подання есе на Конкурс – 17:00, 1 листопада 2016 р.

З більш детальною інформацію про Конкурс та зразком реєстраційної анкети Ви можете ознайомитись в Положенні про конкурс.

ПОЛОЖЕННЯ про Всеукраїнський конкурс учнівських есе «Права людини крізь призму сучасності»

Немає коментарів:

Дописати коментар