неділю, 20 вересня 2015 р.

Настановча сесія для слухачів Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді


   19 вересня 2015 року на базі Кіровоградського національного технічного університету відбулася настановча  сесія для слухачів Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді.
   Цьогоріч слухачами відділення філології і мистецтвознавства  стали учні Олександрійської загальноосвітньої школи-інтернату І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради Ярослав Павленко (9 клас), Микита Дубровін (9 клас), Анна Антонова (10 клас), а слухачем відділення валеології і медицини - Юлія Шульга, учениця 10 класу.

   Свою роботу настановча сесія розпочала з пленарного засідання, яке відкрила виконавчий директор МАНУМ Філянт С.В. Вона привітала нових слухачів, а також повідомила про основні завдання системи МАНУМ та можливості, які отримують слухачі під час навчання. До слова були запрошені гості: Таборанський В. П., директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації; Коротков А.Є., директор Кіровоградського облкомплексу, народний артист України, професор; наукові керівники, переможці захисту наукових досліджень. Виступаючі привітали юних науковців та побажали творчих успіхів.
    По завершенню пленарної  частини слухачі пішли на зустріч з науковими керівниками, з якими продовжили навчання в секціях української мови, журналістики, англійської мови та валеології. Для керівників делегацій був організований семінар-практикум для вирішення організаційних питань.
    Бажаємо нашим учням успіхів у майбутній дослідницькій роботі. А надійними помічниками стануть вчителі: Н.Я. Савичева, А. В. Колосай, І. Ж. Найда, адже це перші дитячі кроки в науці.



                         










Немає коментарів:

Дописати коментар