вівторок, 1 вересня 2015 р.

День знань в Олександрійській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради

1Вересня – державне свято в Україні - День знань, свято початку нового навчального року не тільки для учнів, а й студентів, вчителів, викладачів, батьків. 
Понад 720 тис. першокласників вперше переступили  поріг своїх навчальних закладів, повідомили у прес-службі Міністерства освіти і науки України.
«Держава робить все можливе, щоб забезпечити доступ до якісної освіти кожному громадянину. Це стосується і тих, хто відроджує мирне життя на території, де ще недавно звучали постріли, і тих, хто вимушено покинув будинки на Сході України через російську військову агресію, і тих, хто не може отримувати українську освіту в умовах окупації Криму», - заявив Президент України Петро Порошенко у вітанні з нагоди початку нового 2015/2016 навчального року та Дня знань.
По-особливому цьогоріч пройшло це свято в Олександрійській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради. Відкрила урочисту лінійку з нагоди свята директор школи Сорокун Т. Є., яка висловила свої вітання педагогам і батькам, знання і підтримка яких завжди вселяють упевненість у досягненні мети, допомагають вирішити нагальні проблеми та правильно визначити життєву дорогу. Звернення до дітей було емоційним і захоплюючим. Першокласникам та всім учням школи побажала, щоб  їхні зернятка знань зростали могутнім урожаєм мудрості, патріотизму та любові до своєї землі – до України, а також, щоб кожен, хто переступив шкільний поріг завершив  своє шкільне життя у мирній, щасливій і обов’язково – заможній Україні. У відповідь на заклик « Слава Україні» дружно пролунало «Героям слава!»
У цей святковий і сонячний день гостями шкільного свята були представники координаційного центру волонтерів « Допомога АТО» Н. Аріє та І. Трофімова. Волонтери розповіли усім про нелегкі будні наших захисників, демонстуючи бойові фото, подякували за  підтримку та допомогу учасникам АТО, побажали мирного неба над головою.
Гостями свята також були батьки загиблого воїна-односельця Олександра Басака. На території школи встановлено памятний знак вшануванню  подвигу героя, біля якого завжди живі квіти та вічно зелене деревце.
Дружніми оплесками зустріли школярі  приватного підприємця Олександра Місюренка, який прибув на свято не з пустими руками. Солодощі та боксерську грушу з рук підприємця приймала дітвора. Гарні напутні слова сказав гість, бажаючи доброго настрою, теплих посмішок, миру.
Лінійка продовжилося  гучними виступами першокласників, випускників, які співали, танцювали, декламували на честь Свята.
У свіжі оновлені шкільні приміщення  вирушили після лінійки учні на свій Перший урок  « Любов у нас до України іде із серця глибини. Ми – патріоти Батьківщини, її ми дочки і сини» . 
У добрий час, юні друзі! Успіхів Вам і натхнення! Нехай Вам щастить!


                                       Фото Дня знань                       


Немає коментарів:

Дописати коментар