суботу, 8 жовтня 2016 р.

У 2017 році вступник подаватиме 7 заяв до вищих навчальних закладів на 3 спеціальності

 
  На цьому наголосила Міністр освіти і науки України Лілія Гриневич під час засідання робочої групи з доопрацювання умов прийому.
    У 2017 році вступ до вищих навчальних закладів відбуватиметься за результатами сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання 2016 та 2017 років. Для вступу в університети обов’язковим буде сертифікат з української мови та літератури. З якого предмету будуть інші два сертифікати ЗНО  - обиратиме університет. Одним з них може бути математика або історія України, або біологія, третій сертифікат - з інших предметів, які визначить сам ВНЗ.
   Як зазначив директор департаменту вищої освіти, однією із важливих домовленостей, що досягнуто під час обговорення, стало питання скорочення кількості заяв у порівнянні з минулорічною вступною кампанією. У 2017 році вступник подаватиме 7 заяв до вищих навчальних закладів на 3 спеціальності. «7 заяв – це дасть можливість вступнику
сконцентруватися на обраних ним спеціальностях, а також не заплутатися в різноманітті спеціальностей і вишів», - розповів проректор КНУ імені Т. Шевченка Володимир Бугров про результати анкетування студентів університету з цього питання.
   Наступне засідання робочої групи з питань доопрацювання умов прийому до ВНЗ у 2017 році відбудеться 11 жовтня
Джерело:http://vnz.org.ua/novyny/vstup/9620-u-2017-rotsi-vstupnyk-podavatyme-7-zajav-do-vyschyh-navchalnyh-zakladiv-na-3-spetsialnosti

Немає коментарів:

Дописати коментар