четвер, 10 березня 2016 р.

Квітка сонця – це наша гра "Соняшник"- 2016

   
   3 березня 2016 року в                      Олександрійській загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів Кіровоградської обласної ради  відбулася Всеукраїнська українознавча гра «Соняшник».
   49 учнів із 2-го по 11-й клас спробували свої сили, перевірили знання з української мови та літератури, історії України, українознавства. Діти із захопленням виконували завдання, які вабили яскравим оформленням ребусів, символів, народних інструментів, фотографіями відомих знаменитостей тощо. Виконання завдань гри вимагало вміння аналітично й логічно мислити, працювати самостійно. Учні вже вкотре говорять, що запитання не із легких, але в тому і «коник» конкурсу, щоб відшукати відповіді на непрості, але цікаві питання. Для випускників - хороша репетиція до ДПА та ЗНО. Але всі одержали справжнє задоволення від виконаної роботи..
   Після гри –тільки позитивні емоції, адже кожен з учасників долучився до скарбниць рідної культури і вкотре переконалися,  що Гра цікава і потрібна. Діти обмінювалися враженнями, відповідями, фотографувалися.
   Всі з нетерпінням чекатимуть результатів, а переможці – нагород та подарунків.
                         
        

Немає коментарів:

Дописати коментар